goedopweg axlandhoeve

 

 

 

 

Stond je al eens stil bij hoe je zal komen?

Wist je dat ons heerlijke verblijf landelijk gelegen is maar wel op stapafstand van een bushalte en voor flinke stappers langs trage wegen met ’n mooie tocht te bereiken is vanaf station Sinaai? Een groep kinderen uit Gent deed het jullie voor en ondernam een leuke zoektocht van de bushalte tot bij ons. Er staat een bakfiets voor jullie klaar om te gebruiken voor boodschappen of het voorbereiden van wat opdrachtjes in de buurt. En het ligt ook vlakbij een fietsknooppunt voor wie met de fiets wil komen.

Weg van tradities, gewoontes en gemak kan je verplaatsing er voor je weekend of kamp of uitstap met school bij ons deze keer één zijn die een echte belevenis voor de hele groep wordt…

We helpen je graag op weg: op zoek naar de meest haalbare optie voor jouw groep, nood aan wat input rond vervoerswijzen? We maken het je wat makkelijker met een webtool om je wegwijs te maken.

Laat je hier uitdagen: www.goedopwegnaarhetjeugdverblijf.be .

Had je al fietsideeën of plannen om met het openbaar vervoer te komen? Neem ook dan nog een kijkje!

Op zoek naar tips om je duurzaam te verplaatsen? Neem hier een kijkje.

Lees hier hoe een jeugdwerkgroep uit Gent met het openbaar vervoer tot bij ons kwam en daar een heuse belevenis vol spel en afwisseling van maakte.

Alle groepen in 2019 goed op weg… naar ons jeugdverblijf, daar tekenen we voor!