Axlandkamp 28-31 augustus

AxlandkampHoofding1

Bedankt voor de vele inschrijvingen.  Ze zijn heel vlot binnen gekomen!  Alle inschrijvingen die nu nog binnen komen, staan op onze wachtlijst.

 

Tijdens de laatste dagen van de grote vakantie gooien we op de Axlandhoeve nog eens even alles los.  We sprokkelen nog rap wat verhaaltjes en toffe herinneringen voor we terug naar de schoolbanken gaan.  Kinderen die in het schooljaar 2022-2023 in de lagere school zaten, kunnen zichzelf komen verliezen in het verzorgen van de dieren, spelen op de boerderij, bakken in onze eeuwenoude oven en nog zo veel meer leuke dingen.  Door de samenwerking met Oscarcrew belooft het alvast een fantastische week te worden.  Als je een kind hebt met speciale noden, mag je zeker contact met ons opnemen.  We bekijken dan graag samen of we ergens rekening met moeten houden.

Alle activiteiten gebeuren op de Axlandhoeve, Stenenmuurstraat 64 te Sinaai.

's Morgens beginnen we aan de activiteiten om 9u00 en we doen door tot 16u00.  We voorzien opvang vanaf 7u30 en kinderen die een beetje langer moeten blijven, zijn welkom tot 17u00.  

Voor deze 4 dagen plezier van aankomst tot vertrek vragen wij €85, daar zit een hapje en een drankje mee in.  Het middagmaal zit daar niet bij.  Hoewel, voor 1 dag misschien wel,...  Dat laten we nog wel tijdig weten.

Via het formulier hieronder kan u uw kind inschrijven.  De plaatsen zijn beperkt, dus wacht zeker niet te lang!  Als uw kind extra noden heeft, vergeet het dan zeker niet te laten weten.

 

Free Joomla! templates by Engine Templates