Oscarcrew

OscarcrewDe Oscarcrew is een vereniging die zowel materiaal voorziet als animaties en opleidingen kan komen geven.  Een van de leuke voordelen is dat het uitleenmateriaal dat in Sinaai uitegeleend kan worden in onze straat opgehaald moet worden.  In het gamma zitten heel wat reuzespelen, maar ook Clikcformers, bakken vol Lego of dominosteentjes.

Plezier gegarandeerd!

Meer info op www.oscarcrew.be

begeleide looptocht of bootcamp

bootcamp

Op zoek naar een sportieve activiteit in Sinaai? Dan zegt een begeleide looptocht of een bootcamp jou misschien wel iets. Het lopen laat je kennis maken met enkele mooie plaatsen in Sinaai. Een bootcamp is een leuke manier van sporten in groepsverband en is dan ook ideaal als teambuildingsactiviteit. Bij beide activiteiten is er telkens ook aandacht voor een goede opwarming, kern en cooling-down.

Meer info via de website.

(samenwerking met RTS)

Huifkarrentocht

huifkar

leeftijd: geen beperkingen

info: Voor de liefhebbers kunnen wij ook een huifkarrentocht voorzien. Je kan gewoon een tochtje maken, of je ergens naartoe laten brengen. Op de koets achter een paard of twee is het altijd wel genieten. Zowel voor jong als oud.

Natuurwandeling met VZW De Durme

VZW DurmeLeeftijd: iedereen

Info: In samenwerking met VZW Durme, bieden wij natuurwandelingen aan.

In natuurreservaat de Fondatie van Boudelo krijgen jullie een mooi aanbod, aangepast aan leeftijd, seizoen en uw vraag. Zo heb je bijvoorbeeld een wandeling met Pepijn het konijn voor kleuters, speuren naar sporen voor de lagere school of biologisch wateronderzoek. Ook voor het secundair is er een ruim aanbod.

Bekijk het aanbod via de site van VZW Durme. Bij locatie staat de Fondatie niet vermeld, maar de meeste activeiten kunnen ook hier plaats vinden.

Het natuurreservaat ligt op 2 km van het verblijf.

meer info:

VZW Durme
www.vzwdurme.be
Molsbergenstraat 1, Lokeren
09/348 30 20

Natuurwandeling in de buurt

bosLeeftijd: Iedereen

Info: Via de milieudienst van de stad Sint-Niklaas kunnen wij jullie een natuurwandeling met gids aanbieden. Wij treden op als tussenpersoon tussen jullie en de gidsen en zullen samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Prijs: De prijzen verschillen van doelgroep tot doelgroep. Bij meer lezen vind je meer info.

Free Joomla! templates by Engine Templates