Deprecated: Return type of Alledia\Ospamanot\Forms::next(): ?Alledia\Ospamanot\FormTags should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /var/www/vhosts/axland.be/httpdocs/axland/plugins/system/ospamanot/library/alledia/Ospamanot/Forms.php on line 133
Vervoer naar ons toe. - De Axlandhoeve

Vervoer naar ons toe.

 

 fiets Als je van fietsknooppunt (Waasland) 92 naar knooppunt 25 fietst, kom je automatisch voorbij ons jeugdverblijf.  Maak gebruik van www.fietsnet.be om je route uit te stippelen.
 trein

Je kan met de trein tot in station Sinaai komen.  Dat station ligt op 3,8 recht-toe-rechtaan kilometer van ons verblijf. Je kan ook van de nood een deugd maken, en via een aantal stille wegen tot aan ons jeugdverblijf wandelen. 

Een andere mogelijkheid is om via het station Sint-Niklaas te komen en vervolgens met de bus tot in Sinaai.  Je route plannen kan je via de website van de spoorwegen.

bus

Op 1,2 km van ons verblijf is de halte Helsvuurstraat een andere halte is op 2,0 km van De Axlandhoeve.  Het hangt af van de gekozen lijn, welke halte je het beste neemt.

Je route uitstippelen kan via de routeplanner van de lijn.

 auto Als je toch met de wagen wil komen, probeer dan zo veel mogelijk samen te rijden.  Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. 

 

Free Joomla! templates by Engine Templates